Εξαφάνιση 51χρονης από το Λαύριο

Maria koliva Εξαφάνιση 51χρονης από το Λαύριο

Χθες, Δευτέρα 1 Ιουλίου, μεσημεριανές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή Πούντα Ζέζα του Λαυρίου, η Μαρία Κολυβά, 51 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Κολυβά σήμερα στις 02/07/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία Κολυβά έχει ύψος 1,60 μ., είναι εύσωμη, έχει πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Είναι άγνωστο τι φορούσε, ενώ εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό της, μάρκας Toyota Corolla του 2005, χρώματος ασημί

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.