Κερατέα: Ο Λουκάς ατσαλάκωτος και ο Παπαχρήστου μέσα στη φωτιά!

Keratea Loukas Κερατέα: Ο Λουκάς ατσαλάκωτος και ο Παπαχρήστου μέσα στη φωτιά!

Αδιαμφισβήτητα η τελευταία φωτιά στην Κερατέα ήταν πολύ επικίνδυνη και προξένησε πολλές ζημιές, τόσο στο δάσος όσο και στις περιουσίες των κατοίκων. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις και οι κάτοικοι έδιναν μάχες με τις φλόγες, στα πολλά μέτωπα που είχαν δημιουργηθεί λόγω των δυνατών ανέμων, ενώ κάποιοι άλλοι … απλά έβγαζαν φωτογραφίες!

Ατσαλάκωτος ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, έβγαζε φωτογραφίες μαζί με άλλους «επίσημους» και πυροσβέστες … που την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος του γειτονικού Δήμου Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, όχι μόνο βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς στην Κερατέα, αλλά βοηθούσε με κάθε τρόπο τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου του, που πάλευαν με τις φλόγες!

Ο ένας φωτογραφίζεται με ανοιχτόχρωμο καθαρό πουκαμισάκι ενώ ο άλλος «μπαρουτοκαπνισμένος»! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λουκάς ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν, όχι μόνο κοινοποιούσε τις φωτογραφίες του, αλλά την επόμενη ημέρα δεν γνώριζε και το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε η πυρκαγιά.

Όσο για τον κ. Παπαχρήστου … αναγνώστη μου δεν υπάρχουν λόγια … ένας άνθρωπος παράδειγμα προς μίμηση, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή δίνοντας τουλάχιστον δύναμη … ανεβάζοντας το ηθικό στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού και της Πυροσβεστικής.

Σφήξ

Keratea Κερατέα: Ο Λουκάς ατσαλάκωτος και ο Παπαχρήστου μέσα στη φωτιά!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.