Εξαφανίστηκε 92χρονος από τον Άγιο Κωνσταντίνο Λαυρίου

LIAKOS Εξαφανίστηκε 92χρονος από τον Άγιο Κωνσταντίνο Λαυρίου

Ο Άρης Λιάκος, 92 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Λαυρίου, το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου.

Ο ηλικιωμένος αναχώρησε την Πέμπτη περίπου στις 11.00 π.μ. από την οικία του με το αυτοκίνητό του και έκτοτε αγνοείται. Την ίδια μέρα και ώρα 17.12 η αστυνομία εντόπισε το όχημα του ηλικιωμένου εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Τογάνι Κερατέας. Ο 92χρονος φαίνεται να πήρε λάθος δρόμο στην επιστροφή του για το σπίτι και εγκλωβίστηκε με το όχημα του σε ένα χαντάκι.

Στο όχημα βρέθηκαν τα κλειδιά του οχήματος, το κινητό του τηλέφωνο και κάποιες σακούλες με ψώνια από σούπερ-μάρκετ που βρίσκεται κοντά στην περιοχή.

Ο αναζητούμενος, την ημέρα της εξαφάνισής του, φορούσε πουκάμισο χρώματος εκρού, χακί παντελόνι, χακί μπουφάν και παπούτσια σκουρόχρωμα.

Έχει γκρίζα κοντά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1,75μ και είναι κανονικού βάρους.

Δεν ακούει καλά, διότι δεν φοράει το ακουστικό του.

Πάσχει από Άνοια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του σήμερα το απόγευμα και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για τη κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.