Γλυκά Νερά: Εορταστικές εκδηλώσεις στην Αγία Τριάδα

Glyka Nera agia Triada Γλυκά Νερά: Εορταστικές εκδηλώσεις στην Αγία Τριάδα

Με τη συμμετοχή εκλεκτών καλλιτεχνών πλαισιώνονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Παιανίας για την εορτή του Αγίου Πνεύματος.
Στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στο Φούρεσι Γλυκών Νερών, ο Αργύρης Παπαγεωργίου, η Μαρία Σκουλά, ο Νίκος Ευβοιώτης και οι Μιχάλης Ζάμπας, Θοδωρής Γεωργόπουλος και Τάσος Ιωαννίδης μας περιμένουν την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στις 22.30 για μια λαϊκή βραδιά με ελληνικές μουσικές επιτυχίες και νησιώτικους ήχους.

Θα προηγηθεί χορευτική παράσταση στις 21.00 με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θεσσαλών Ο Δευκαλίωνας, τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Γλυκών Νερών-Παιανίας Η Γενοβέφα και το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Κρητών Παλλήνης-Κάντζας-Γλυκών Νερών ΤΟ ΚΡΙ ΚΡΙ.

Γλυκά Νερά: Στις 19.00 στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας. Το πρωί της Δευτέρας 5 Ιουνίου στις 07.00 θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Παιανία: Την Κυριακή το απόγευμα στις 19.00 στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδος στην Παιανία θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Τη Δευτέρα το πρωί στις 07.00 θα τελεστεί Όρθρος, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.