Βάρκιζα: Έξι ανήλικοι έκλεβαν λουόμενους

paralia Varkiza Βάρκιζα: Έξι ανήλικοι έκλεβαν λουόμενους

Έξι ανήλικους συνέλαβαν οι αστυνομικοί, καθώς λίγο πριν είχαν επιτεθεί σε δύο άλλους ανήλικους και τους είχαν αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο, στην παραλία της Βάρκιζας. Πρόκειται για 4 Έλληνες και 2 αλλοδαπούς, ηλικίας 14, 15, 16 και 17 ετών.

Όταν τα δύο θύματα μπήκαν στη θάλασσα, οι δράστες αφαίρεσαν τις τσάντες τους. Όμως τους αντιλήφθηκαν και κινήθηκαν προς το μέρος των δραστών, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, αφαιρώντας παράλληλα από τη μία τσάντα ένα κινητό τηλέφωνο.

Προκειμένου να το διατηρήσει στην κατοχή του, ο ένας εκ των δραστών χτύπησε με γροθιές το ανήλικο θύμα καταφέρνοντας έτσι να διαφύγει.

Περιπολούντες αστυνομικοί, εντόπισαν τους δράστες σε κοντινό σημείο, ενώ κοντά τους βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά, ενώ στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των κηδεμόνων των κατηγορούμενων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.