Γλυκά Νερά: Ολοκληρώνεται ο έλεγχος του δικτύου αποχέτευσης. Ξεκινά το έργο οδοποιίας

apoxeteusi Glyka Nera Γλυκά Νερά: Ολοκληρώνεται ο έλεγχος του δικτύου αποχέτευσης. Ξεκινά το έργο οδοποιίας

Προχωράει ο έλεγχος του ολοκληρωμένου τμήματος του δικτύου αποχέτευσης στα Γλυκά Νερά από την ΕΥΔΑΠ με την αρωγή των υπηρεσιών του Δήμου Παιανίας.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί άμεσα η παραλαβή καθώς εντός της εβδομάδας υπογράφεται η σύμβαση με τον εργολάβο για να εγκατασταθεί και να εκτελέσει το έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου για το οποίο έχει ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός.

«Μια μεγάλη περιπέτεια για τους κατοίκους των Γλυκών Νερών φτάνει στο τέλος της. Δήμος και κάτοικοι βρεθήκαμε δέσμιοι μιας κατάστασης στην οποία δεν είχαμε εμπλοκή αλλά υποστήκαμε τις συνέπειες της ανεπάρκειας κάποιων. Μετά από πολυετή προσπάθεια καταφέραμε να δώσουμε εμείς λύση ώστε να αποκατασταθεί η κανονικότητα. Οφείλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους κατάλαβαν το διακύβευμα και κράτησαν χαμηλούς τόνους γυρίζοντας την πλάτη τους στους λαϊκιστές που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την ταλαιπωρία τους» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Σε ότι αφορά την ολοκλήρωση του έργου αποχέτευσης, έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες και τους επόμενους μήνες προκηρύσσεται ο διαγωνισμός. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ, στο έργο των Γλυκών Νερών εντάσσεται η Βόρεια Γειτονιά ενώ συντάσσεται νέα μελέτη για τη περιοχή Παναγίτσα στο Φούρεσι για την οποία δεν είχε προβλεφθεί κατά το παρελθόν η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης.«Οι υπηρεσίες του Δήμου Παιανίας συμβάλλουν με κάθε τρόπο ώστε οι διαδικασίες παραλαβής του έργου να ολοκληρωθεί άμεσα και η ταλαιπωρία για τους κατοίκους να αποτελέσει το συντομότερο δυνατόν παρελθόν. Δίχως ωράριο όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση του δημότη» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Πανούσης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.