Η Κωνσταντίνα Βλάχου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου – Εκλέχθηκαν τα μέλη της δημοτικής επιτροπής

Vlaxou proedros Paiania Η Κωνσταντίνα Βλάχου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου - Εκλέχθηκαν τα μέλη της δημοτικής επιτροπής

Η Κωνσταντίνα Βλάχου, πρόταση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη, εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου, πρόεδρός του για τη νέα περίοδο έως και τις 30/6/2026.

Η Κωνσταντίνα Βλάχου υπηρέτησε με επιτυχία κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο ως πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του δήμου ενώ από το 2020 ήταν εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Οικονομικών, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού στο Δήμο Παιανίας συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της εικόνας του δήμου και την αναπτυξιακή του στροφή.

Αντιπρόεδρος του ΔΣ εκλέχθηκε ο προτεινόμενος από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Νέα Πολιτεία» Αθανάσιος Ντζακώστας ενώ γραμματέας ο προτεινόμενος από την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος για όλους» Γεώργιος Βαληλής.

Ακολούθησε η μυστική ψηφοφορία για τη εκλογή της νέας Δημοτικής Επιτροπής η οποία συγκροτείται από τους:

Πλειοψηφία : Σαμωνάς Ξύκης Ιωάννης, Θανάσης Σταύρος, Δάβαρης Γεώργιος, Μιχαλόπουλος Αθανάσιος.

Αναπληρωματικοί: Χουλιάρας Κωνσταντίνος, Αντωνίου Μιλτιάδης, Αγγελής Σπυρίδων, Ζήκος Ηλίας.

Μειοψηφία: Ντζακώστας Αθανάσιος, Κυρίτσης Γεώργιος.

Αναπληρωματικοί : Αναστόπουλος Κωνσταντίνος, Μαραγκουδάκης Ελευθέριος.

 
Το βιογραφικό της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Η Κωνσταντίνα Βλάχου μεγάλωσε και ζει στα Γλυκά Νερά. Πτυχιούχος του τμήματος των οικονομικών επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση με ειδίκευση στις οικονομικές λειτουργίες της δημόσιας διοίκησης από το Δια-τμηματικό πρόγραμμα Πανεπιστημίου Πελοποννήσου-Θράκης-Πειραιώς. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και κάτοχος άδειας λογιστή φοροτεχνικού Α’ τάξης με πολυετή προϋπηρεσία σε λογιστήριο εταιρειών και ως οικονομικός σύμβουλος στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από το 2014 έως σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη ομάδας συμβούλων υποστήριξης στην οικονομική διαχείριση των υπηρεσιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α & Β Βαθμού.

Από το 2020 εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Οικονομικών, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού στο Δήμο Παιανίας. Από το 2021 Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Παιανίας».

ds Paianias Η Κωνσταντίνα Βλάχου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου - Εκλέχθηκαν τα μέλη της δημοτικής επιτροπής

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.