Μαζεύουμε σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας

σχολικά Θεσσαλία Μαζεύουμε σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Οι Δήμοι, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το «Μαζί για το Παιδί», με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας που δοκιμάζεται.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους, τα οποία θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, όσα σχολεία επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης.

Δήμος Μαρκοπούλου: στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου – Παπαδημητρίου 33, Μαρκόπουλο.

Δήμος Λαυρεωτικής: στο Δημαρχείο Λαυρίου – Κουντουριώτη 1, Λαύριο και στο Δημαρχείο Κερατέας – Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου 37, Κερατέα.

Δήμος Κρωπίας: Δημαρχείο Κορωπίου.

Δήμος Παιανίας: στο Δημαρχείο Παιανίας – Καραολή και Δημητρίου 38Α.

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: στο Δημαρχείο – Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.