Μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο Πόρτο Ράφτη

Μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο Πόρτο Ράφτη Μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο Πόρτο Ράφτη

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του ολοκληρωμένου κέντρου ανταποδοτικής ανακύκλωσης, επί της συμβολής της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη με την οδό Κεφαλληνίας, στο Πόρτο Ράφτη.

Το «σπιτάκι ανακύκλωσης» που λειτουργεί από την ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., σε συνεργασία με το Δήμο Μαρκοπούλου και την Περιφέρεια Αττικής, λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, από τις 10:00 έως τις 16:45.

Το κέντρο ανακύκλωσης δέχεται συσκευασίες από αλουμίνιο, γυαλί, πλαστικό και χαρτί, ενώ για κάθε 33 συσκευασίες προς ανακύκλωση, το σύστημα ανακύκλωσης ανταποδίδει με 1€ σε δωροεπιταγές, που ισχύουν για ένα μήνα, για το σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» ή με αντίστοιχη δωρεά για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ανακυκλώνουμε, γιατί έτσι διασώζουμε τα υλικά που αν και χρησιμοποιημένα, μπορούν να επαναξιοποιηθούν, χωρίς να βλάψουν το περιβάλλον –  επιστρέφονται στον οικονομικό κύκλο και έτσι εξοικονομούνται πρώτες ύλες και ενέργεια.

Ανακυκλώνουμε και κερδίζουμε για εμάς και τη φύση.

Ανακυκλώνουμε για το μέλλον μας!

Tips: Καλό θα είναι τα μπουκάλια να τοποθετούνται χωρίς τα καπάκια ώστε να διευκολύνεται η συμπίεση τους, επίσης να έχουν την ετικέτα γιατί το μηχάνημα διαβάζει το barcoode.

Μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης Μηχάνημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στο Πόρτο Ράφτη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.