«Στραγγάλισαν τον γιό μου και μετά τον κρέμασαν»

Νικολας «Στραγγάλισαν τον γιό μου και μετά τον κρέμασαν»

Νέες αποκαλύψεις έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που προσπαθεί να φωτίσει τη σκοτεινή υπόθεση με το θάνατο του 19χρονου φοιτητή, Νικόλα Ντουρτουρέκα στα Σπάτα το μεσημέρι της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2022.

Ο πατέρας του 19χρονου προσπαθεί να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο του γιου του, με νομική βοήθεια. Ο δικηγόρος του, μιλώντας στην κάμερα του MEGA ανέφερε πως έχουν προβεί ήδη σε διορισμό ειδικού τεχνικού συμβούλου, σε δήλωση υποστήριξης της υπάρχουσας κατηγορίας και ακολουθεί και μηνυτήρια αναφορά, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται «για εγκληματική ενέργεια».

«Είναι απολύτως καθαρό ότι έχει στηθεί ένα σκηνικό θανάτου. Το θέμα είναι από ποιον στήθηκε. Υπάρχει κάταγμα στο υοειδές οστό, το οποίο βάση της ιατρικής βιβλιογραφίας προκύπτει μόνο σε περιπτώσεις στραγγαλισμού», λέει ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με εκείνον ο στραγγαλισμός προηγήθηκε του απαγχονισμού. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχαν ζημιές στο ντουλάπι από το βάρος του σώματος του 19χρονου φοιτητή.

«Κάτι προηγήθηκε και κάποιος τοποθέτησε το νεκρό σώμα του Νικόλα εκεί για να φανεί ως αυτοχειρία», καταλήγει.

Επίσης, στο «Τούνελ» μίλησε μια πολύ καλή φίλη του 19χρονου που τον ήξερε από το νηπιαγωγείο και ήταν μαζί το τελευταίο βράδυ πριν βρεθεί απαγχονισμένος στο δωμάτιό του. Όπως είπε είχαν πάει στο σπίτι μίας φίλης, λίγα άτομα που ήταν συμμαθητές και καθόντουσαν στην αυλή συζητώντας.

«Ήταν αρκετά ελεύθερος άνθρωπος. Δεν προσπάθησε ποτέ να μας οδηγήσει στη μαγεία»

«Η συμπεριφορά του ήταν απόλυτα φυσιολογική, είχαμε βγει και την προηγουμένη εβδομάδα και μάλιστα κάναμε σχέδια για να ξαναβγούμε. Οπότε ότι συνέβη ήταν σοκαριστικό. Ήμουν το τελευταίο άτομο που με άφησε σπίτι μου με το αυτοκίνητο γιατί μένω και κοντά στο σπίτι του. Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα που να μου φάνηκε περίεργο, φαινόταν ευχάριστος και χαιρόταν που είχαμε βγει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η φίλη του άτυχου νέου είπε στο «Τούνελ» πως ο Νικόλας δεν τους είχε πει τίποτα για το τελετουργικό και για την πανσέληνο που αποκάλυψε η εκπομπή, ωστόσο γνώριζε για την ενασχόληση του νεαρού φοιτητή με τη μαγεία και τα μεταφυσικά.

«Μας είχε πει για τις σκοτεινές συνήθειες που είχε. Έλεγε συχνά ότι είναι μάγισσα. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο το εννοούσε. Δεν είχε περιγράψει σε μένα κάτι παραπάνω. Συζητούσε με μια φίλη μου και απλά τους άκουγα. Ήταν αρκετά ελεύθερος άνθρωπος. Δεν προσπάθησε ποτέ να μας πείσει για αυτό ή να μας οδηγήσει στη μαγεία», είπε η φίλη του 19χρονου.

Μιλώντας για τον φίλο της δήλωσε πως δεν είχε την πιο εύκολη ζωή και ήταν πιεσμένος από κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχε, αλλά «δεν νομίζω ότι είχε φτάσει σε σημείο να αυτοκτονήσει. Ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε να κρύβεται, αλλά όταν το άκουσα και σκεφτόμουν τον τρόπο με τον οποίον συμπεριφερόταν εκείνο το βράδυ που φαινόταν περίεργο, αλλόκοτο, εκτός χώρου και χρόνου»

«Από όσο ξέρω είχε κάποια οικογενειακά θέματα. Τσακωνόταν με την μητέρα του όσο ήμασταν στο Λύκειο, ποιος δεν τσακώνεται με τη μητέρα του στο Λύκειο και μου το είχε πει ως παράπονο πως δεν τον καταλαβαίνει. Είχε όμως και μια ερωτική απογοήτευση. Μου είχε πει πως όλοι βγαίνουν σκάρτοι…», κατέληξε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.