Μητσοτάκης και Δήμαρχοι θεμελίωσαν τα αναπτυξιακά έργα στα Μεσόγεια

Mitsotakis Dimarxoi πρωταπριλιά Μητσοτάκης και Δήμαρχοι θεμελίωσαν τα αναπτυξιακά έργα στα Μεσόγεια

Σήμερα το πρωί θεμελιώθηκαν τα αναπτυξιακά έργα που θα έρθουν στα Μεσόγεια, ενώ ακολούθησε ενημέρωση των Δημάρχων της περιοχής από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Mesogianews, ξεκίνησε το έργο που θα συνδέει το μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού με τα Μεσόγεια, με σήραγγα στον Υμηττό που θα βγαίνει στο Κορωπί στην περιοχή Σέσι – Μπουρμπουτσάνα, ενώ στη συνέχεια ο αυτοκινητόδρομος θα συνεχίζει προς Καρελλά, Παιανία, γέφυρα “Cosmote”, Σπάτα, αεροδρόμιο και θα καταλήγει στην μαρίνα πολυτελών σκαφών που θα δημιουργηθεί στην Βραυρώνα.

Επίσης, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα ξεκινήσουν τα έργα επέκτασης του Προαστιακού προς Λαύριο, με σταθμό στο Μαρκόπουλο και ανταπόκριση συρμού προς Πόρτο Ράφτη, σταθμό στη θέση Ντάγλα, σταθμό στην Πέτα Κουβαρά και τερματικό σταθμό στην περιοχή Νεράκι Λαυρίου. Και βέβαια θα κατασκευαστεί η επέκταση της Αττικής Οδού, παράλληλα με τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός ρώτησε του Δημάρχους εάν φαίνεται ικανοποιητική η εξέλιξη της ανθοφορίας στις ελιές.

Καλό μήνα!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.