Ο Κασσελάκης πάει φαντάρος στη Σπάρτη για 20 ημέρες

Kasselakis stratos Ο Κασσελάκης πάει φαντάρος στη Σπάρτη για 20 ημέρες

Ήρθε το ειδοποιητήριο για την κατάταξη στο Στρατό του Στέφανου Κασσελάκη. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταταχθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (Κ.Ε.Ε.Μ.).

Ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζεται στις 13 Μαρτίου στο στρατόπεδο – κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων – στη Σπάρτη, όπου αναμένεται να υπηρετήσει τη θητεία του για 20 ολόκληρες ημέρες.

Θεωρώ ότι είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Ότι ισχύει για τους άλλους θα ισχύει και για μένα δεν επιθυμώ καμία ειδική μεταχείριση” είπε ο κ. Κασσελάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη στρατιωτική θητεία του. “Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσω τίποτα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει την καθημερινότητα μου εκεί. Έχω μια θεσμική θέση, το γνωρίζουν όλοι αλλά θα ακολουθήσω ό,τι λέει ο νόμος“.

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν έως τώρα, όσοι κατατάσσονται και είναι ηλικίας άνω των 33 ετών ανεξάρτητα από το εάν είναι κάτοικοι του εσωτερικού ή του εξωτερικού έχουν την επιλογή να υπηρετήσουν μόνο 20 ημέρες -αντί της πλήρους θητείας- και να εξαγοράσουν την υπόλοιπη θητεία τους έναντι 810 ευρώ τον μήνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.