Ο Κώστας Δήμου επικεφαλής της παράταξης «Κορωπί – Σύγχρονη Φιλική Πόλη»

Dimou Aleureas Ο Κώστας Δήμου επικεφαλής της παράταξης «Κορωπί - Σύγχρονη Φιλική Πόλη»

Μετά την παραίτηση του Μιχάλη Αλευρέα από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης «Κορωπί – Σύγχρονη Φιλική Πόλη», κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες που προβλέπονται για την αντικατάσταση του.

Μετά τη ψηφοφορία που διενεργήθηκε μεταξύ των εκλεγμένων μελών της δημοτικής παράταξης, εξελέγη, ομόφωνα, επικεφαλής της ο Κωνσταντίνος Δήμου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμου είχε εκλεγεί πρώτος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης με 616 ψήφους, ενώ προερχόμενος από την παράταξη του νυν Δημάρχου, Δημήτρη Κιούση, είχε θητεύσει επί δύο τετραετίες και ως αντιπολίτευση και ως συμπολίτευση.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

“Η δημοτική παράταξη «Κορωπί – Σύγχρονη Φιλική Πόλη» συνεχίζει ενωμένη να ασκεί τον ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης που της έχει ανατεθεί από τον λαό του Κορωπίου.

Διανύοντας τον πρώτο χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές διαπιστώνουμε ότι καμία “αλλαγή με έργα” δεν υπάρχει στην πόλη μας.

Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι η περίοδος χάριτος της δημοτικής αρχής τελείωσε και πλέον με συχνή επικοινωνία μας θα ενημερώνεστε για τι γίνεται και κυρίως για ότι δεν γίνεται.

Ο κ. Μιχάλης Αλευρέας παραμένει δίπλα μας και τον ευχαριστούμε που με τις γνώσεις του, το ήθος του, και πολλές ώρες εργασίας άνοιξε τον δρόμο για να έχουμε στο μέλλον μία δημοτική αρχή αντάξια του τόπου μας”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

5 Άποψη για τα “Ο Κώστας Δήμου επικεφαλής της παράταξης «Κορωπί – Σύγχρονη Φιλική Πόλη»”

 1. Κατερίνα-Δεξαμενή

  Κλειστό κλαμπ αποφάσεων και κινήσεων.

 2. Πέτρος

  Μπράβο Κώστα άξιος. Καλή συνέχεια

 3. Τάκης

  Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Να δω ο Κιούσης τι θα λέει που θα έχει απέναντι του εναν παλιό και στενό του συνεργάτη.
  Για ποια περίοδο χάριτος μιλάτε κύριοι. Η δημοτική αρχή είναι παλιά, δεν είναι καινούργια. Η περίοδος χάριτος έπρεπε να είχε τελειώσει στις 3 Ιανουαρίου 2024!

  1. Ινδιάνος

   Θα συμφωνήσω μαζί σου Τάκη.
   Μέχρι βκαι η φωτογραφία ωαπο τότε που ήταν υποψήφιος δημοτικός επί Κιούση είναι.

 4. Νυφίτσα

  Κύριε Δήμου.
  Επί μονίμου βάσεως ασκήτε κριτική στον Δήμαρχο για καυτά ζητήματα του τόπου μας.
  Έαν έχετε το μαγικό καπέλο με τις λύσεις , βάλτε μέσα το χέρι και φαναρώστε και σε μας το μυστικό για να λυθούν αύριο όλα τα προβλήματα

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.