Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Αλευρέας

Mixalis Aleureas Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Αλευρέας

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορωπίου υπέβαλε με επιστολή του ο Μιχάλης Αλευρέας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με τη δημοτική παράταξη «Κορωπί: Σύγχρονη, φιλική πόλη».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews, οι λόγοι της παραίτησής του οφείλονται στις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ ήδη η επιστολή παραίτησής του έχει κατατεθεί στο Δήμο.

Τη θέση του κ. Αλευρέα στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ως πρώτη επιλαχούσα, η κα Κωνσταντίνα Ντούνη, ενώ το επόμενο διάστημα οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος επικεφαλής.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, η δημοτική παράταξη «Κορωπί: Σύγχρονη, φιλική πόλη» είχε λάβει ποσοστό 29,13% και 8 έδρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

4 Άποψη για τα “Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Αλευρέας”

 1. Τάκης

  Κρίμα, περίμενα έναν νέο αέρα στο Κορωπί, ίσως να άλλαζε κάτι.

 2. Οβελίξ

  Το 30% που πήρε η Παράταξη το πήρε λόγω του κου Αλευρέα, σαν νέος ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΑΦΘΑΡΤΟΣ
  Εγγυάται κανείς ότι ο επόμενος που γνωρίζουμε όλοι ποιος θα είναι θα μπορεί να σπάσει το “ταβάνι” του παραπάνω ποσοστού;

 3. ΔΔ

  Λυπάμαι που γύρισε την πλάτη σε αυτούς που τον τίμησαν με την ψήφο τους .

 4. Κατερίνα-Δεξαμενή

  Πιστεύω πως αυτή η κίνηση θα πλήξει την αξιοπιστία της παράταξης!

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.