Πόρτο Ράφτη: «Βουνά» από κλαδέματα και ξερά χόρτα στους δρόμους

Porto Rafti klademata Πόρτο Ράφτη: «Βουνά» από κλαδέματα και ξερά χόρτα στους δρόμους

«Βουνά» από κλαδέματα και ξερά χόρτα στους δρόμους αντικρίζουν καθημερινά οι κάτοικοι στο Πόρτο Ράφτη, με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη, να δηλώνει ότι ο Δήμος κατέχει την τεχνογνωσία … αλλά στην πραγματικότητα να μην φαίνεται.

Οι κάτοικοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής, σε κάθε γωνιά και μία μικρή χωματερή δίπλα στα σπίτια, ενώ παράλληλα οι χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής απορούν για την κατάντια αυτού του όμορφου παραλιακού τόπου.

Σε πολλά σημεία, τα «βουνά» στέκουν ανέγγιχτα για αρκετούς μήνες … όπως στην οδό Νικηφόρου Λύτρα (φωτό) που σύμφωνα με τους κατοίκους παραμένουν εκεί για δύο μήνες!!!

Μάλιστα, μετά από πάμπολλες εκλύσεις για την αποκομιδή τους … διακωμωδούν τη κατάσταση: «Οποίος ενδιαφέρεται για εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση με αποξηραμένα φυτά μπορεί να προμηθευτεί από τη Νικηφόρου Λύτρα, είναι 2 μηνών σε άριστη κατάσταση» γράφουν στα social media!

Θ.Σ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.