Ο Μάδης μίλησε για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Madis oikopeda Ο Μάδης μίλησε για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Την ώρα που έχουν ήδη ξεκινήσει να εκδηλώνονται φωτιές σε διάφορα μέρη της χώρας, φουντώνουν οι ανησυχίες για τα ακαθάριστα οικόπεδα, καθώς οι καιρικές συνθήκες τα μετατρέπουν σε προσάναμμα. Βραδυφλεγείς εστίες εκδήλωσης πυρκαγιών με παρατημένα ξύλα και κλαδέματα σχηματίζουν «βουνά» και βρίσκονται διάσπαρτες σε όλη την Αττική. 

Ωστόσο οι Δήμαρχοι έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται καθώς με το διαθέσιμο προσωπικό αλλά και τα μηχανήματα που έχουν, δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν τα «βουνά» από κλαδέματα ούτε μέχρι το τέλος καλοκαιριού.

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, μιλώντας για το θέμα της πυροσβεστικής διάταξης και τα ακαθάριστα οικόπεδα.

«Η πυροσβεστική διάταξη δεν ζητά ακρότητες αλλά αποψίλωση και να απομακρυνθούν τα όποια σπασμένα κλαδιά και τα ξερά από τα οικόπεδα

– Κανένας δήμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην περισυλλογή των ξερών. Εμείς έχουμε πέντε αρπάγες. Δεν επαρκούν για τις ανάγκες που δημιουργούνται. Δεν θα προλάβουμε να καθαρίσουμε ούτε μέχρι τα τέλη Ιουλίου

– Οι ίδιοι που ανεξέλεγκτα εναποθέτουν τα καθαρίσματα στα πεζοδρόμια και τους δρόμους δίχως να προηγηθεί συνεννόηση με τους δήμους, είναι εκείνοι που ακολούθως κάνουν καταγγελίες στα τηλεοπτικά κανάλια.

Δεν είναι υποχρέωση των δήμων η περισυλλογή αλλά των ιδιοκτητών» τόνισε ο κ. Μάδης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.