Ο Μαρκόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος της ΠΕΔΑ – ο Κιούσης μέλος του ΔΣ

PEDA proedreio Ο Μαρκόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος της ΠΕΔΑ – ο Κιούσης μέλος του ΔΣ

Συγκροτήθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) με εκλεγμένο μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση. Πρόεδρος του Δ.Σ της ΠΕΔΑ επανεξελέγη ο Γεώργιος Μαρκόπουλος, Δήμαρχος Γαλατσίου.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας σε δήλωσή του, μετά την εκλογή του, ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους του, Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, για την εκλογή του αλλά και για την συμφωνία για συγκρότηση  Εκτελεστικής Επιτροπής με συμμετοχή και μέλους της αντιπολίτευσης στην ΠΕΔΑ που θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στην προώθηση των αποφάσεων του οργάνου.

PEDA DS Ο Μαρκόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος της ΠΕΔΑ – ο Κιούσης μέλος του ΔΣ

Το νέο προεδρείο (Ε.Ε) στη ΠΕΔ Αττικής, απαρτίζεται από τούς (σύμφωνα με τη σειρά στη φωτογραφία, από δεξιά προς τα αριστερά): Γιάννη Ηλία, γενικός γραμματέας, Δήμαρχος Ασπροπύργου, Δημήτριο Κιούση, Δήμαρχος Κρωπίας, μέλος Ε.Ε., Γεώργιο Μαρκόπουλο, πρόεδρος του Δ.Σ της ΠΕΔΑ Δήμαρχος Γαλατσίου, Ιωάννη Φωστηρόπουλο, αντιπρόεδρος, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Ανδρέα Ευθυμίου, μέλος Ε.Ε., από τη μείζονα αντιπολίτευση, Δήμαρχος Μοσχάτου -Ταύρου.

PEDA all Ο Μαρκόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος της ΠΕΔΑ – ο Κιούσης μέλος του ΔΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.