Ξεκινούν οι εργασίες στο κλειστό Στίβου και του Βόλεϊ στην Παιανία

kleisto Paianias Ξεκινούν οι εργασίες στο κλειστό Στίβου και του Βόλεϊ στην Παιανία

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στις εγκαταλελειμμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του κλειστού Στίβου και του Βόλεϊ στην Παιανία. Πρόκειται για ένα έργο ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, που θα γίνει σε συνεργασία του υπουργείου Αθλητισμού με την Περιφέρεια Αττικής και τη Lamda Development.

Το έργο, υπολογίζεται να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2025 και αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στο στίβο και φυσικά θα αναβαθμιστεί ο αθλητισμός όλης της περιοχής των Μεσογείων, που στο κομμάτι αυτό είναι από τις πλέον παραμελημένες στην Αττική.

Στη συνολικά 108 στρεμμάτων έκταση στην Παιανία, ήδη υπάρχουν δύο λεηλατημένα κλειστά (στίβου και βόλεϊ), τα οποία θα ανακαινιστούν, και επιπλέον θα κατασκευαστεί άλλο ένα κλειστό (θόλος) με χρήση ως προπονητήριο. Επίσης θα ανακατασκευαστούν 16 ξενώνες φιλοξενίας αθλητών και θα δημιουργηθούν ανοιχτές εγκαταστάσεις μπάσκετ, στίβου κ.α.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.