Ο Βορίδης συνάντησε τον Μάδη στην Παιανία

Boridis Madis Ο Βορίδης συνάντησε τον Μάδη στην Παιανία

Στην Παιανία βρέθηκε χθες το πρωί ο υπουργό Επικρατείας Μάκης Βορίδης  όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ισίδωρου αλλά και με μέλη της διοίκησης.

Ο δήμαρχος Παιανίας ενημέρωσε τον υπουργό Επικρατείας για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν το δήμο εστιάζοντας στην έλλειψη προσωπικού -θέμα που γνωρίζει ο Μάκης Βορίδης λόγω και της θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών- ενώ παρουσίασε το σχεδιασμό ενημερώνοντας για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο διάστημα.

Boridis Madis Paiania 2 Ο Βορίδης συνάντησε τον Μάδη στην Παιανία

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος και ο υπουργός επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφάλειας Παιανίας, όπου αναδείχθηκε εκ νέου το πρόβλημα υποστελέχωσης, με τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί σε μια περιοχή με την έκταση του Δήμου Παιανίας.

Ο δήμαρχος επανέλαβε την ανάγκη για άμεση στελέχωση των τμημάτων και ενημέρωσε για τις συναντήσεις που θα έχει το επόμενο διάστημα με τον νέο Αρχηγό της ΕΛΑΣ και τον αρμόδιο υπουργό. Κατά την επίσκεψη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν σε κτιριακό δυναμικό, σε μια περιοχή που αναπτύσσεται ραγδαία.

Boridis Madis Paiania 3 Ο Βορίδης συνάντησε τον Μάδη στην Παιανία

«Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως ο υπουργός Επικρατείας γνώριζε πολύ καλά τα δομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τοπική αυτοδιοίκηση και κατοίκους ειδικά στον Δήμο Παιανίας. Είχα την ευκαιρία να επισημάνω με σειρά προτεραιότητας εκείνα που απαιτείται να επιλυθούν άμεσα ώστε μελλοντικά να μην αποτελέσουν κίνδυνο για την κοινωνική συνοχή και είναι σίγουρος πως ο Μάκης Βορίδης θα συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο Ισίδωρος Μάδης μετά τη συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Επικρατείας.

Boridis Madis Paiania 1 Ο Βορίδης συνάντησε τον Μάδη στην Παιανία

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.