Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου

ορκωμοσία Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου

Σε κλίμα ελπίδας και αισιοδοξίας τελέστηκε το πρωί της Κυριακής, η ορκωμοσία του επανεκλεγμένου Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου, όπως προέκυψαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η τελετή, πρωτοστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαου, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την αγκάλιασε πλήθος κόσμου και την τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλειος Οικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, ο Δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών Ισίδωρος Μάδης, ο πρ. αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, όπως επίσης εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης όρκισε τον Δήμαρχο και στη συνέχεια και τους δημοτικούς συμβούλους, να υπηρετούν το Σύνταγμα, τους Νόμους και την πόλη.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, εξήρε στην ομιλία του τη σημασία της ευθύνης και της αγάπης για τον τόπο, ως εφαλτήριο για την επίτευξη των στόχων της διοίκησης του Δήμου και την επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων. Τόνισε το χρέος το οποίο αναλαμβάνει, αναγνωρίζοντας τις νέες προκλήσεις και ευθύνες της νέας δημοτικής περιόδου 2024 – 2028, ενώ παράλληλα έδωσε την υπόσχεση, ότι με συνεπή δουλειά και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, θα εξασφαλιστεί για τους πολίτες του Δήμου ένα ακόμη καλύτερο παρόν και μέλλον σε όλους τους τομείς του επιστητού: στην καθαριότητα, στους δρόμους, στους κοινόχρηστους χώρους, στην ύδρευση, στα κοινωνικά προγράμματα, στα σχολεία, στην εξυπηρέτηση των δημοτών, παντού.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αναγκαιότητα για ενότητα, συνεργασία, αλήθεια, διαφάνεια, αλλά και παραγωγική αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να επιτυγχάνεται η πρόοδος, σε μια κοινωνία προοπτικής.

Τέλος, ευχαρίστησε συγκινημένος όλους τους συμπολίτες του, για την τιμή της επανεκλογής του, ευχόμενος σε όλους, ενόψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, οι αξίες της αγάπης, της ελπίδας και της δικαιοσύνης, να καθοδηγούν το δρόμο όλων.

default image Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
αναμνηστική ορκωμοσίας 800x600 1 Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
default image Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου 2 Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
default image Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
πολιτικός όρκος Ανδρέα Συλλελόγλου και Σταμάτη Χασιώτη5 Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
default image Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου 3 Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
default image Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου
Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου 4 Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Μαρκοπούλου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.