Παρουσίαση του βιβλίου «Αποσύνδεση» του Νίκου Ιατρού

Iatrou Aposindesi Παρουσίαση του βιβλίου «Αποσύνδεση» του Νίκου Ιατρού

Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας, σας προσκαλεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας), για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Ιατρού «Αποσύνδεση», από τις εκδόσεις Ιωλκός.

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν οι: Καίτη Δημητρίου (φιλόλογος – εκπαιδευτικός), Μαρία Αγγελή (βρεφονηπιοκόμος – εμψυχώτρια ομάδων), Γιώργος Ιατρού (μαθηματικός – συγγραφέας) και Νίκος Ιατρού.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν μέλη της Πειραματικής Σκηνής Θεάτρου ΘΕΣΠΙΣ Κερατέας (ΑΜΚΕ).

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου.

Ο Νίκος Ιατρού γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ζει στην Κερατέα Αττικής και εργάζεται στην εκπαίδευση. Διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί στα λογοτεχνικά περιοδικά Books’ Journal και Φρέαρ και έχουν συμπεριληφθεί στο συλλογικό τόμο «Υπό το φως του Κ. Π. Καβάφη» (Πατάκης 2016). Η Νουβέλα «Σκόνη στο πρόσωπο» (Ιωλκός – Α΄ έκδοση 2017, Β΄ έκδοση 2018), το πρώτο του βιβλίο, συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα των Βραβείων Βιβλίου Public 2018 για τον πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα. Το δεύτερο βιβλίο, η νουβέλα «Αποσύνδεση» (2023) κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιωλκός.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.