Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό

ekdiloseon Saronikos 02 Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό

Με τη θεατρική παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθρουρ Μίλερ, σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιώργου Πετρινόλη, συνεχίζεται η καλοκαιρινή γιορτή του Δήμου Σαρωνικού. Στις 12 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στο δημοτικό σχολείο Καλυβίων η «Θεατρική πορεία Ανοιχτά Πανιά» ανεβάζει αυλαία για να χαρίσει στους θεατές μια μαγική βραδιά με το έργο του κορυφαίου Αμερικανού δραματουργού.

Λίγο νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 7 μ.μ., στο θεατράκι της Π. Φώκαιας επίδοξοι σεφ δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στον 4ο διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με θέμα «Συνταγές από τη Μικρά Ασία». Τον διαγωνισμό διοργανώνει η ομάδα «Νοικοκυρούλες και Νοικοκυρούληδες του Σαρωνικού».  

Τη σκυτάλη παίρνει στις 13 Ιουλίου η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Η Καππαδοκία μας», αφιερωμένη στα 100 χρόνια ανταλλαγής πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μια παράσταση που φέρει την υπογραφή του συλλόγου Μικρασιατών Αναβύσσου, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Προσφύγων Μικρασιατών στην Ανάβυσσο.

Ένα εξίσου σημαντικό και απολαυστικό μουσικοχορευτικό θέαμα Παραδοσιακών Χορών θα απολαύσουν όσοι παραβρεθούν στο Θεατράκι της Π. Φώκαιας, το Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 9 μμ. Χορεύουν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Π. Φώκαιας και του Λυκείου Ελληνίδων-Παράρτημα Π. Φώκαιας.

Η εβδομάδα κλείνει μουσικά με συναυλία από τη χορωδία «Αρμονία Π. Φώκαιας», την Κυριακή 14 Ιουλίου, στις 9 μμ, κάτω από τον έναστρο ουρανό στο θεατράκι Π. Φώκαιας!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις.

programma ekdiloseon Saronikos 02 Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό
programma ekdiloseon Saronikos 03 Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.