Σήμερα ο Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ

Κασσελάκης Σήμερα ο Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους θα κάνουν σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ. Οι δύο άνδρες είχαν συνάψει στο παρελθόν σύμφωνο συμβίωσης και είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό τον γάμο τους. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παντρευτεί τον αγαπημένο του Ταίλερ, με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, σήμερα, Πέμπτη, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, μιλώντας χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του.

Η τελετή θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο με έναν μόλις μάρτυρα, ενώ θα γίνει γλέντι και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο σύντροφός του επιθυμούν να αποκτήσουν δύο παιδιά με παρένθετη μητέρα και μάλιστα δύο αγόρια, που θα φέρουν τα ονόματα Απόλλωνας και Ηλίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Σήμερα ο Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ”

  1. Κούλα

    Φήμες λένε ότι η βάφτιση των παιδιών τους έχει προταθεί να γίνει στον Προφήτη Ηλία στο Κορωπί, αφού κάτω από την εκκλησιά υπάρχει ο αρχαίος ναός του Προοψίου Απόλλωνος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.