Θα ξεκινήσουν ασφαλτοστρώσεις στα Γλυκά Νερά

Glyka Nera odiko Θα ξεκινήσουν ασφαλτοστρώσεις στα Γλυκά Νερά

Με στόχο να τερματιστεί η ταλαιπωρία των κατοίκων στα Γλυκά Νερά, λόγω του κατεστραμμένου οδικού δικτύου, συνέπεια των φθορών που άφησε πίσω του το έργο της αποχέτευσης, θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα αποκατάστασης.

Το συνολικό κόστος του έργου, βάσει του διαγωνισμού, ανέρχεται σε 1.546.455,81 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ανάδοχος του έργου είναι η Ελληνική Τεχνική ΑΤΕΒΕ και αναμένεται –σύμφωνα με τη σύμβαση – να ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών.

Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης υπέγραψε στο γραφείο του τη σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών σε δημοτικούς δρόμους της Δημοτικής Κοινότητας Γλυκών Νερών».

«Πλέον μετράμε αντίστροφα για την αποκατάσταση των Γλυκών Νερών. Το έργο διεκδικήθηκε και εξασφαλίστηκε μετά από πολύμηνο αγώνα από την κεντρική εξουσία. Κάναμε σαφές ότι ήταν απαραίτητο για τη λειτουργία της πόλης και την ασφάλεια των κατοίκων αλλά το κόστος του ήταν απαγορευτικό για να σηκώσει ο Δήμος Παιανίας. Η σημερινή υπογραφή είναι η μεγάλη απόδειξη πως ότι έχουμε δεσμευθεί εν τέλει γίνεται πράξη, έστω και αν προκύπτουν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις. Με την ολοκλήρωση του έργου θα δοθούν στους κατοίκους 19 χλμ ασφαλών δρόμων» δήλωσε ο Ισίδωρος Μάδης μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Το πολύ σημαντικό αυτό έργο προβλέπει:

– Αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων στις θέσεις ορυγμάτων υπογείων δικτύων που έφεραν ασφαλτικές στρώσεις μέσου πάχους 5 cm

– απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος (φρεζάρισμα)

– κατασκευή ασφαλτικής προεπάλειψης

– κατασκευή ασφαλτικής συγκολλητικής επάλειψης

– κατασκευή ασφαλτικής στρώσης μεταβλητού πάχους (όπου απαιτείται), επιμετρούμενης κατά βάρος

– κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας

– ανύψωση ή καταβιβασμός φρεατίων (όπου απαιτείται).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.