Την Κυριακή κλείνει τμήμα της παραλιακής λόγω του “Run The Lake”

IRONMAN Την Κυριακή κλείνει τμήμα της παραλιακής λόγω του “Run The Lake”

Στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου “Run The Lake”, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από ώρα 07:00 έως 13:00, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος από το ύψος της οδού Ορφέως στην περιοχή της Βουλιαγμένης, συνέχεια κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Απόλλωνος στη περιοχή της Βάρκιζας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 9ο Run The Lake Vouliagmeni 2023 έχει ξεκινήσει, για τον μοναδικό αγώνα δρόμου που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ».

Η αγωνιστική δράση περιλαμβάνει διαδρομές των 5χλμ., 10χλμ., 20χλμ. καθώς και σκυταλοδρομία 20 χλμ. ενώ για τους μικρούς πρωταγωνιστές 1χλμ. και 2χλμ. Επίσης αθλητές ΑΜΕΑ θα λάβουν μέρος χωρίς κόστος, καθώς η συμμετοχή τους αποτελεί τιμή για την διοργάνωση και πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.