Την Κυριακή το Καρναβάλι στο Λαγονήσι

Karnavali Lagonisi Την Κυριακή το Καρναβάλι στο Λαγονήσι

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο Καρναβάλι του Δήμου Σαρωνικού θα συμμετάσχουν 36 καρναβαλικές ομάδες που έβαλαν τα δυνατά τους για να σας εκπλήξουν με τη θεματολογία τους και να σας συμπαρασύρουν με το αστείρευτο κέφι τους.

Ξυλοπόδαροι, φουσκωτά, χορευτές, σοκολατοπόλεμος, face painting, κινέζικος δράκος και πάνω απ’ όλα αστείρευτο κέφι είναι λίγα μόνο από τα δρώμενα που έχουν ετοιμάσει. Τα 5 πρώτα γκρουπ θα βραβευτούν από την καρναβαλική επιτροπή με χρηματικά έπαθλα.

Στις 11 το πρωί, στην λεωφόρο Καλυβίων στο Λαγονήσι, θα εκκινήσει η παρέλαση από τον κυκλικό κόμβο Μωραϊτόπουλου (3ος κόμβος από την παραλιακή) με κατάληξη τον κόμβο Δαδιώτη (2ος κόμβος από παραλιακή). Θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μετά το τέλος της παρέλασης και για δύο ώρες, το μικρόφωνο παίρνει το Latin συγκρότημα “Mud Swing”.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τις 10:30 πμ μέχρι τις 14:00 μμ. η λεωφόρος Καλυβίων θα κλείσει και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας από την παραλιακή λεωφόρο μέχρι και τον κόμβο του Γαλυφιανάκη (4ος κόμβος από την παραλία). Στις 14:00 θα ανοίξει το ρεύμα ανόδου προς τα Καλύβια ενώ μετά τις 16:00 και τα δυο ρεύματα, θα παραδοθούν στην κυκλοφορία. 

Για τα οχήματα που κατά τη διάρκεια της παρέλασης θα βρίσκονται στη λεωφόρο Καλυβίων με κατεύθυνση προς την παραλιακή, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στο ύψος του κόμβου Γαλυφιανάκη προς την οδό Ολύμπου και στη συνέχεια μέσω της οδού Κολοκοτρώνη θα καταλήγουν στην παραλιακή.

Τα οχήματα που θα κατευθύνονται από την παραλιακή προς τα Καλύβια, κατά τη διάρκεια της παρέλασης και πριν τις 14:00 που θα ανοίξει το ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Καλυβίων, μπορούν να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές (πχ. από οδό Γαλάζιας Ακτής, Κολοκοτρώνη κλπ). 

Προσοχή! από το προηγούμενο βράδυ (Σάββατο 9 Μαρτίου) θα απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.