Τοποθέτησαν κλεμμένα μελίσσια σε κεντρική πλατεία της Βούλας

melissia Voula 24 Τοποθέτησαν κλεμμένα μελίσσια σε κεντρική πλατεία της Βούλας

Μέσα σε μία από τις πιο κεντρικές πλατείες της Βούλας, την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, κάποιος έχει τοποθετήσει μελίσσια ακριβώς πίσω από το μνημείο, μόλις 30 μέτρα από την παιδική χαρά. Όμως όπως αποδείχτηκε, τα ενεργά μελίσσια που βρίσκονται στο πάρκο, είναι κλεμμένα!

Όταν οι περίοικοι αντίκρισαν τα μελίσσια, θορυβήθηκαν για την ασφάλεια των παιδιών τους, γιατί σε περίπτωση που κάποιο άτομο χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις ενοχλήσει τα μελίσσια, τότε αυτά αντιλαμβάνονται κίνδυνο και μπορεί να επιτεθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews, κάποιοι το έψαξαν το θέμα και απευθύνθηκαν στην Πολιτική Προστασία του Δήμου, οι οποίοι με τη σειρά τους επικοινώνησαν με την Περιφέρεια, για να διαπιστωθεί ότι τα μελίσσια ανήκουν νόμιμα σε μελισσοκόμο, από τον οποίο τα είχαν κλέψει! Φυσικά ενημερώθηκε ο νόμιμος μελισσοκόμος και θα τα απομακρύνει από το σημείο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.