Βόλεϊ και χαμόγελα από τα τμήματα τζούνιορ στο τουρνουά του Α.Ο.Μαρκοπούλου

Τουρνουα ΑΟΜ Βόλεϊ και χαμόγελα από τα τμήματα τζούνιορ στο τουρνουά του Α.Ο.Μαρκοπούλου

Με παιδικά χαμόγελα και βόλεϊ γέμισε την Κυριακή το δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, όπου διεξήχθη το τουρνουά τζούνιορ που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου για τις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές του.

Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά, από τα τμήματα τζούνιορ των ΑΟ Μαρκοπούλου, ΑΟ Βάρης, Κτησιφώντα Παιανίας και ΑΣ Λαυρίου.

Παρευρέθηκαν οι προπονητές των συλλόγων, Στέλιος Γρίσπος από ΑΟ Βάρης, Γιώργος Νικολογιάννης από Κτησιφώντα Παιανίας και Κυριάκος Σταυριανός από ΑΣ Λαυρίου. Επίσης οι προπονήτριες και προπονητές των τμημάτων τζούνιορ του ΑΟ Μαρκοπούλου, Μιλιγιάννα Προκοπίου, Κατερίνα Ανδρέου και Παναγιώτης Πελεκούδας, καθώς και η Αναστασία Δήμου, λίμπερο της γυναικείας ομάδας του ΑΟΜ στη Volleyleague.

Στο τέλος του τουρνουά, πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων κοριτσιών Κ4 του ΑΟ Μαρκοπούλου και του ΑΣ Λαυρίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.