Το πρόγραμμα με τις πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Μαρκοπούλου

Χριστούγεννα Μαρκόπουλο 2023 Το πρόγραμμα με τις πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), ετοίμασαν για τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων, μια σειρά από υπέροχες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους!

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παρασκευή 1, Σάββατο 2, Κυριακή – Παρασκευή 8, Σάββατο 9, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου – Ωράριο:12:00 – 14:00 (εκτός Παρασκευής) & 17:00 – 20:00 (όλα τα απογεύματα)

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος και Μικροαντικειμένων. Στην έκθεση συμμετέχουν δημιουργοί που ασχολούνται με το χειροποίητο κόσμημα και τα χειροποίητα μικροαντικείμενα και επιθυμούν να προβάλουν τη δουλειά τους!

Παράλληλες δράσεις:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 18:00 – Ανάγνωση παιδικού παραμυθιού “Μέσα στην κίτρινη ομπρέλα”

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 20:00 – Αφήγηση παραμυθιού ενηλίκων με τη συνοδεία μουσικής!

«ΑΝΑΒΟΥΜΕ» ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου – Έναρξη: 19:00

«Ανάβουμε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η πόλη γιορτάζει!

Υποδεχόμαστε τη φετινή εορταστική περίοδο, με τη συνοδεία της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου. Συντροφιά μας θα είναι ο Άγιος Βασίλης, που θα φέρει πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για όλα τα παιδιά και τους μεγάλους. Θα ακολουθήσει ένα ξεσηκωτικό χριστουγεννιάτικο PARTY με DJ set από τον Κώστα Χασιώτη και τον Λάμπρο Ολύμπιο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ – ΕΥΧΗΣ

Από Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Βάλτε τη φαντασία σας σε λειτουργία, ζωγραφίστε και στείλτε μας, τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας, σε μορφή «αυτοσχέδιας» κάρτας! Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ευχή που θα γεμίσει χρώμα τα Χριστούγεννά μας!

Πληροφορίες: τηλ. 22990 20150

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου – Ωράριο:11:30 έως 14:30 και 16:30 έως 18:30

Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται να ταξιδέψει στον κόσμο των Χριστουγέννων; Τα παιδιά επιβιβάζονται στο «Τρένο των Χριστουγέννων» με συντροφιά τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη, σε ένα παραμυθένιο ταξίδι.

Αφετηρία: Κεντρική Πλατεία του Δήμου Μαρκοπούλου (πλησίον αρτοποιείου Σπανού)

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου – Ωράριο: 10:30 έως 15:00

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και το Τρένο των Χριστουγέννων θα διασχίσει τους δρόμους του Πόρτο Ράφτη κάνοντας τα Χριστούγεννά μας «μαγικά» και προσφέροντας χαρά στους επιβάτες, μικρούς και μεγάλους.

Αφετηρία: Λιμάνι (όπισθεν αγάλματος Ναύτη)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου – Έναρξη: 20:30

Για μία ακόμα χρονιά, η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου ντύνει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ» στην καθιερωμένη και πολυαναμενόμενη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει κλασσικά αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κομμάτια και όχι μόνο!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ THΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΙΩΤΗ: «ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ;» ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου – Έναρξη: 18:00

Η συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων, Μαρίνα Γιώτη, μαζί με τα καλλιτεχνικά τμήματα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», θα βρίσκονται μαζί μας στον αγαπημένο χώρο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Μαρκοπούλου, για να ζωγραφίσουμε και να ακούσουμε το παραμύθι «Τι τρέχει με τον Άϊ Βασίλη», σε μια παραλλαγή του μύθου!

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου – Πρωινές ώρες στους εμπορικούς δρόμους του Μαρκοπούλου.

Μία ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει τους περαστικούς. Ένας αστείος τάρανδος, ο αγαπημένος μας καρυοθραύστης, ένας καλόκαρδος χιονάνθρωπος, ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο και μία πολική αρκουδίτσα, θα καλωσορίζουν μικρούς και μεγάλους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί, γιατί τα Χριστούγεννα είναι εδώ και θέλουμε να γιορτάζουμε την κάθε μέρα τους!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου – Έναρξη: 11:00 π.μ.

Το πιο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ζωντανεύει στη σκηνή του Δημοτικού Κινηματοθέατρου Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ». Πως έγινε ο Άγιος Βασίλης, ο γνωστός άγιος που φέρνει τα δώρα κάθε παραμονή Χριστουγέννων; Ποια είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτόν; Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι και πολλά μαγικά, μέσα από μια ιστορία γεμάτη νοήματα για όλη την οικογένεια!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Από Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του 2023

Έκθεση από τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών, που έλαβαν μέρος στον Παιδικό Διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης Κάρτας του 2022 και διακρίθηκαν! Οι όμορφες σκέψεις και ιδέες των παιδιών κάνουν τα Χριστούγεννά μας ξεχωριστά!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.