Ξεκινούν έργα στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού

Αττικη οδός περιφέρεια 2 Ξεκινούν έργα στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού

Στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας σε έργα και παρεμβάσεις που ενισχύουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου και αναβαθμίζουν την εικόνα της Αττικής, η Διεύθυνση Διαχ/σης Μητροπολιτικών Υποδομών, με εντολή του Περιφερειάρχη, θα ξεκινήσει να εκτελεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου, σημαντικά έργα βελτίωσης και συντήρησης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού, προϋπολογισμού 2.7 εκ. ευρώ.

Επισημαίνεται πως προτεραιότητα θα δοθεί στα έργα που αφορούν τα  τμήματα από την Λ. Κηφισίας έως το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Ειδικότερα, βάσει της σχετικής σύμβασης που υπεγράφη πρόσφατα από τον Περιφερειάρχη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, θα εκτελεστούν εργασίες επισκευής και κατασκευής τριγωνικών ρείθρων και στερεών εγκιβωτισμού σε τμήματα που κρίνονται απαραίτητα για την ευστάθεια της οδού.

Παράλληλα θα εκτελεστούν εργασίες τακτοποίησης της στάθμης των φρεατίων, όπου αυτό απαιτείται, ενώ θα υλοποιηθούν και εργασίες διαγράμμισης στα νέα οδοστρώματα και όπου αλλού είναι απαραίτητο.

Σχετικές δημοσιεύσεις