Ζητούν πληροφορίες για εγκατάλειψη τροχαίου στην παραλιακή

ασθενοφόρο β Ζητούν πληροφορίες για εγκατάλειψη τροχαίου στην παραλιακή

Σοβαρό τροχαίο επί της παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος σημειώθηκε το πρωί της Τέταρτης (12.06.2024), με τους συγγενείς τον τραυματιών να μιλούν για παράσυρση και εγκατάλειψη δύο νέων ανθρώπων στην άσφαλτο.

Πρόκειται για δύο άτομα, νεαρής ηλικίας οι οποίοι παρασύρθηκαν από μεγάλο όχημα, ο οδηγός του οποίου μετά το ατύχημα τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ήταν 7:30-8:00 το πρωί, ο ένας νεαρός 25 ετών που επέβαινε στο μηχανάκι του με προορισμό την εργασία του και ο άλλος πεζός περιμένοντας να περάσει την διάβαση.

Η μια από τις οικογένειες των νέων απευθύνει έκκληση προς όλους όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Όποιος είδε και γνωρίζει κάτι για το συμβάν παρακαλούμε θερμά να μας βοηθήσει με οποιαδήποτε πληροφορία σε εμάς (οικογένεια) ή στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας με έδρα την Γλυφάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η έκκληση της οικογένειας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.