Απροειδοποίητα, δεν κυκλοφόρησαν τα λεωφορεία στην Αν. Αττική

αστικο 307 Απροειδοποίητα, δεν κυκλοφόρησαν τα λεωφορεία στην Αν. Αττική

Χωρίς αστικά λεωφορεία έμεινε σήμερα το πρωί η Ανατολική Αττική και αυτό συνέβη χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια ενημέρωση, με τους επιβάτες να ζουν μια απίστευτη ταλαιπωρία, να περιμένουν στις στάσεις με βροχή, αέρα και κρύο! Συγκεκριμένα, δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια των γραμμών 301, 301Β, 304, 305, 306, 310, 314, 319, 323, 324, 326.

Οι οδηγοί έκαναν αποχή διότι, όπως υποστηρίζουν, δεν έχουν πληρωθεί για τις αργίες του Σαββάτου, ενώ σε πολλούς έχουν καθυστερήσει τα δεδουλευμένα για περίπου τρείς μήνες.

Να σημειωθεί, ότι οι εργαζόμενοι δεν ανήκουν στον ΟΑΣΑ αλλά στα ΚΤΕΛ που εκτελεί (και με τις δύο έννοιες) μέσω εργολαβίας – σύμβαση τα εν λόγω δρομολόγια.

Ο ΟΑΣΑ όμως απάντησε ότι τα χρήματα για τους μισθούς των οδηγών έχουν καταβληθεί στην ανάδοχη εταιρεία (σ.σ. ΚΤΕΛ).

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται τόσα πολλά προβλήματα με τις εν λόγω λεωφορειακές γραμμές, με ασυντήρητα και βρώμικα οχήματα, με περίεργες συμπεριφορές οδηγών, μη τήρηση των ωραρίων και πολλά άλλα γιατί δεν επεμβαίνει ο υπουργός Μεταφορών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα λύθηκαν τα προβλήματα με τη μισθοδοσία των οδηγών και «μάλλον» τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά!

Κ.Π.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.