Άσκηση αντιπυρικής προστασίας στο Καβούρι

Politiki Prostasia 3V Άσκηση αντιπυρικής προστασίας στο Καβούρι

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της έγκαιρης και μεθοδικής προετοιμασίας που πραγματοποιεί για την αντιπυρική περίοδο αλλά και για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και αναγκών, με την Πολιτική Προστασία του Δήμου και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής, συνδιοργανώνουν άσκηση πεδίου για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών, με την ονομασία «ΑΙΝΕΙΑΣ 2024 – Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη».

Η άσκηση πεδίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:30 στην Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στο τέρμα της Λεωφόρου Καβουρίου παραλία Μεγάλου Καβουρίου. Προς υλοποίηση της άσκησης θα πραγματοποιηθεί προάσκηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου και ώρα 9:00 στον ίδιο χώρο. 

Για το λόγο αυτό, οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και οχήματα της Τροχαίας Αττικής θα βρίσκονται στο σημείο για τις ανάγκες τις άσκησης, ενώ και τις δύο μέρες (Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024) θα γίνει χρήση ναυτικών πορτοκαλί καπνογόνων.

Η άσκηση γίνεται για την άρτια προετοιμασία του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, προκειμένου να συνεχίσει να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όποια έκτακτα περιστατικά κληθεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου αλλά και όλο το χρόνο.  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.