Αττική Οδός : κλείνει λόγω συντήρησης του οδοστρώματος

attiki odos 23 Αττική Οδός : κλείνει λόγω συντήρησης του οδοστρώματος

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος και της κατακόρυφης σήμανσης της Αττικής Οδού, θα πραγματοποιηθούν οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος από το Κορωπί προς την Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 06/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 07/03/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, να αναστρέψουν προς Αθήνα μέσω του κόμβου Κ1 (κόμβος Νότιας Πύλης) και στη συνέχεια να κινηθούν προς Ελευσίνα – Αθήνα μέσω του επόμενου κόμβου Κ2.

2. Κλειστός θα παραμείνει ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 06/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 07/03/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του κόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα αναστρέψουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ή

Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν προς Ελευσίνα μέσω του κόμβου Παλλήνης (κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων και έπειτα μέσω του συνδετήριου κλάδου του κόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7) να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.