Καρναβάλι στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου

karnavali Markopoulo Καρναβάλι στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στην Αποκριάτικη Γιορτή της πόλης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου. Η «καρναβαλική γιορτή» θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι, δίνοντας το έναυσμα για μια μεγάλη γιορτή κεφιού, με μουσική και χορό.

Στο πλαίσιο του εορτασμού θα διεξαχθεί διαγωνισμός καλύτερης ιδέας / θεματολογίας αποκριάτικης ενδυμασίας, για ομάδες ατόμων ηλικίας από 4 ετών και άνω.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής (σε μορφή word ή pdf) και η αποστολή της μέχρι την Τετάρτη  14 Μαρτίου 2024 στο d.kalepit@markopoulo.gr Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε εργάσιμες ημέρες και ώρες 9.00– 14.00 στο τηλέφωνο 22990 20150.

Η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει έτοιμα 2-3 κομμάτια χορευτικά και ένα μικρό συνοδευτικό κείμενο της ιδέας που παρουσιάζει. Η διάρκεια των μουσικών κομματιών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 10 λεπτά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.