Χάλκινο μετάλλιο για τους Παίδες του ΑΟ Μαρκοπούλου – πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Halkino K18 AOM Χάλκινο μετάλλιο για τους Παίδες του ΑΟ Μαρκοπούλου – πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο λαιμό τους οι Παίδες του ΑΟ Μαρκοπούλου καθώς επικράτησαν στο μικρό τελικό του Πανερυθραϊκού με 3-2, στο Final-4 αγοριών Κ18 της ΕΣΠΑΑΑ, που φιλοξενήθηκε το διήμερο 30-31 Μαρτίου στο Μαρκόπουλο.

Πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο που κατακτά αυτό το ηλικιακό τμήμα αγοριών του συλλόγου. MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο ακραίος και αρχηγός του Μαρκόπουλου Κωστής Σωτηρόπουλος, παραλαμβάνοντας μια δωροεπιταγή από την Admiral.

Δείτε το μικρό τελικό

Στον τελικό οι Παίδες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν το πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί των Νέων Βύρωνα, με 3-0 σετ.

ΠΑΟ Κ18 Χάλκινο μετάλλιο για τους Παίδες του ΑΟ Μαρκοπούλου – πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Καλύτερο λίμπερο της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο αθλητής του Μαρκόπουλο Δημήτρης Χατζόπουλος και τη βράβευση του πραγματοποίησε η Μένη Βαμποράκη, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής Μαρκοπούλου.

Καλύτερος πασαδόρος της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Μάντζιος των Νέων Βύρωνος και τη βράβευση του πραγματοποίησε ο Ευάγγελος Δημητρίου Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού Διοίκησης Μαρκοπούλου.

Καλύτερος επιθετικός της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαρκάκης του Παναθηναϊκού με τη βράβευση του να πραγματοποιείται από τον Σταύρο Χρυσάφη, Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Διαχείρισης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Μαρκοπούλου.

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Κορδαλής του Παναθηναϊκού με τη βράβευση του να πραγματοποιείται από τον Πάρη Ευαγγελίου, πρόεδρο του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Αναμνηστικά στους διαιτητές για τη συμμετοχή τους στους αγώνες του Final Four παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης.

Τη βράβευση της ομάδας του Πανερυθραϊκού ΑΣ για την κατάκτηση της 4ης θέσης πραγματοποίησε ο Άγγελος Κυριακίδης, Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού.

Τα χάλκινα μετάλλια στην ομάδα του  ΑΟ Μαρκόπουλου απένειμε η Μένη Βαμποράκη Αντιδήμαρχος του Δήμου Μαρκοπούλου.

Τα ασημένια μετάλλια στην ομάδα του ΑΟ Νέοι Βύρωνος απένειμε ο Αλέξης Σωτηρόπουλος, Δήμαρχος Βύρωνα.

Τα χρυσά μετάλλια  στην ομάδα του Παναθηναϊκού ΑΟ απένειμαν οι Σταύρος Χρυσάφης και Ευάγγελος Δημητρίου Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαρκοπούλου ενώ την απονομή του Κυπέλλου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης.

Ημιτελικοί

Παναθηναϊκός ΑΟ – Πανερυθραϊκός ΑΣ      3-1

(19-25,25-17,25-17,25-17)

ΑΟ Νέοι Βύρωνος – ΑΟ Μαρκοπούλου       3-0

(25-23,25-12,25-13)

Μικρός Τελικός

Πανερυθραϊκός ΑΣ – ΑΟ Μαρκοπούλου       2-3

(18-25,27-25,16-25,25-19,8-15)

Τελικός

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Νέοι Βύρωνος         3-0

(25-16,25-19,25-12)

AOMarkopoulou Χάλκινο μετάλλιο για τους Παίδες του ΑΟ Μαρκοπούλου – πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.