Η Καβαλλάρη συναντήθηκε με τον Κιούση

Kavallari Kiousis Η Καβαλλάρη συναντήθηκε με τον Κιούση

Ποδαρικό στον ευρύτερο κύκλο συναντήσεων της Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυς Καβαλλάρη με τους Δημάρχους, έκανε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κορωπίου, Δημήτρης Κιούσης.

Η κα Καβαλλάρη υποδέχτηκε τον κ. Κιούση, συνοδευόμενο από την Αντιδήμαρχο Υγείας κα Χριστίνα Ροϊνά, και συζήτησαν θέματα του άμεσου ενδιαφέροντος και των δύο πλευρών, έτσι ώστε να αναπτυχθούν αποτελεσματικοί δίαυλοι συνεννόησης και εύρυθμης συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η θεματολογία εστιάστηκε κυρίως στα ζητήματα προτεραιότητας που αφορούν σε έργα υποδομών, όπως τα αντιπλημμυρικά και τα έργα αποχέτευσης ομβρίων, τις ενέργειες στον τομέα πολιτικής προστασίας, αλλά και τα οδικά έργα. Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε και για προτάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και για τις οποίες θα υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις στο εγγύς μέλλον. 

Ο κύκλος συναντήσεων θα ολοκληρωθεί με τις συναντήσεις της και με τους υπόλοιπους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της νέας διοικητικής περιόδου, διαδικασία που εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό πλαίσιο που έχει τεθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά για στενή συνεργασία μεταξύ του Α’ και του Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.