Καθαρά Δευτέρα στην Ανάβυσσο με χορούς και συναυλίες

Koulouma Anavisos Καθαρά Δευτέρα στην Ανάβυσσο με χορούς και συναυλίες

Την Καθαρά Δευτέρα γιορτάζουμε τα Κούλουμα στην Ανάβυσσο, με μια μεγάλη γιορτή μπροστά από το παλαιό αναψυκτήριο «Πέτρινο», στην παραλία στις Αλυκές Αναβύσσου. Για να χαρούμε τους ανοιχτούς χώρους, με τραγούδια και χορούς, στέλνοντας το χαρταετό όσο πιο ψηλά γίνεται!

Από τις 12 το πρωί ο Δήμος Σαρωνικού υποδέχεται τη Σαρακοστή με δωρεάν σαρακοστιανά κεράσματα για όλους (λαγάνες, ταραμάς, χαλβάς, φασολάδα, ντολμαδάκια και πολλά άλλα), δωρεάν αναψυκτικά, μπύρες και κρασί, δωρεάν χαρταετούς, δραστηριότητες για τα παιδιά, φουσκωτά παιχνίδια, face painting, show με σαπουνόφουσκες, ανιματέρ και χορευτές που θα παρασύρουν τα παιδιά σε ένα ξέφρενο γλέντι!

Χορεύουμε με το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν χορευτικοί σύλλογοι της περιοχής και διασκεδάζουμε με τα τραγούδια του Νίκου Βολάκου. Και στις 16:00 συνεχίζουμε το πάρτι με μια μεγάλη συναυλία έκπληξη με τον Τριαντάφυλλο.

Το πρόγραμμα

Χορευτικός σύλλογος Αγία Ειρήνης: ώρα 12.15

Χορευτικός Σύλλογος Λάκας:                  13.00

Χορευτικό για παιδιά από ανιματέρ:        13.30

Χορευτικός σύλλογος Χλόα:                     14.30

Χορευτικός Μικρασιατικός Σύλλογος:       15.00

Νίκος Βολάκος:                                         15.30

Τριαντάφυλλος:                                          16.00

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.