Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα επισκευής του σπιτιού της εξαμελούς οικογένειας

ανεμοστρόβιλο Βάρη Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα επισκευής του σπιτιού της εξαμελούς οικογένειας

Στο πλευρό της εξαμελούς οικογένειας που επλήγη από ανεμοστρόβιλο τις προηγούμενες ημέρες στην Βάρη, βρέθηκε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και αποφάσισε να την ενισχύσει οικονομικά.

Ο Δήμος ενήργησε κυριολεκτικά ακαριαία, καθώς με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ θα καλυφθούν για αρχή τα έξοδα ανακατασκευής της στέγης του σπιτιού άμεσα. Η οικογένεια ζήτησε βοήθεια ύψους 2.500 ευρώ αλλά ο Δήμος ενέκρινε 3.500 ευρώ και αν χρειαστεί θα εκταμιευθούν και άλλα χρήματα για αυτή την έκτακτη ανάγκη.

Πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια, που όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια, όταν την περασμένη Παρασκευή ανεμοστρόβιλος χτύπησε το σπίτι τους, με αποτέλεσμα να ξηλωθεί η στέγη και να προκληθούν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές στην οικοσκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι κάτοικοι της περιοχής, από την πρώτη στιγμή,  στάθηκαν αλληλέγγυοι στο πλευρό της οικογένειας, βοηθώντας όπως μπορεί ο καθένας.

Π.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.