Συναυλία με την Μπέσυ Αργυράκη

Αργυράκη419 Συναυλία με την Μπέσυ Αργυράκη

Συναυλία με την Μπέσυ Αργυράκη «ΚΟΡΜΙ ΚΙ ΑΛΑΤΙ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 21.00, στο Θέατρο Βέμπο, στην Βούλα. Μαζί της ο ταλαντούχος ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου που εκτός από τραγούδια που θα ερμηνεύσει με την Μπέσσυ, θα έχει και ένα δεκάλεπτο standup comedy.

Γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, η Μπέσσυ θα μας ταξιδέψει εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες απρόβλεπτες επιλογές! Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας θα είναι κοντά μας και με τους μουσικούς της υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά.

Η Μπέσσυ με 4 υπέροχους μουσικούς θα παρουσιάσει ένα μουσικό πάρτυ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και των φίλων της, θυμίζοντας στους παλιότερους τα εκπληκτικά PARTY της γενιάς τους και στους νεότερους, τον τρόπο διασκέδασης μιας εποχής που έχει αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή της στον χώρο της διασκέδασης και της μουσικής.

Είσοδος Ελεύθερη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.