Οι εργαζόμενοι στον ιππόδρομο έβγαλαν τα άλογα στην Λ. Λαυρίου

markopoulo ippodromos Lauriou Οι εργαζόμενοι στον ιππόδρομο έβγαλαν τα άλογα στην Λ. Λαυρίου

Σήμερα το πρωί, στην αλάνα δίπλα στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο, οι εργαζόμενοι στο Ιππόδρομο μαζί με τις οικογένειές τους διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο του Ιπποδρόμου, με συνέπεια να μείνουν στον αέρα τόσο οι ίδιοι όσο και τα 172 άλογα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου.

Οι εργαζόμενοι μαζί με τα άλογα προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της λεωφόρου Λαυρίου, ενώ υπογραμμίζουν πως οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, όπου υπολογίζουν να «κατεβάσουν» περίπου 50 άλογα.

«Θα κατέβουμε στο Σύνταγμα»

Μιλώντας στο ethnos, ο πρόεδρος των προπονητών κ. Μυκονιάτης σημείωσε: «Κάνουμε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί ακούστηκε στη Βουλή από τον κ. Θεοχάρη ότι από τον ιππόδρομο ζουν μόνο 47 οικογένειες. Εμείς κάνουμε αυτή τη στιγμή μία προσωρινή διαμαρτυρία και θα συνεχίσουμε στο σύνταγμα με διπλάσιο ή και τριπλάσιο αριθμό αλόγων».

markopoulo ippodromos Lauriou1 Οι εργαζόμενοι στον ιππόδρομο έβγαλαν τα άλογα στην Λ. Λαυρίου

Στη συνέχεια κατήγγειλε πως με μία σύμβαση παραχώρησης ο παραχωρησιούχος αφήνει τις ιπποδρομίες γιατί έμειναν λιγότερα από 300 άλογα. «Φρόντισε να το κάνει αυτό για να αφήσει μόνο τον ηλεκτρονικό τζόγο και να βάλει ταφόπλακα στις ελληνικές ιπποδρομίες», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Μυκονιάτη, οι ιπποδρομίες έχουν πάψει εδώ και πολύ καιρό να λειτουργούν και αυτή της στιγμή, οι οικογένειες προσπαθούν με όσα μέσα έχουν να παραμείνουν στον ιππόδρομο, ενώ ζητούν από τον πρωθυπουργό να παρέμβει για να δώσει λύση.

markopoulo ippodromos Lauriou2 Οι εργαζόμενοι στον ιππόδρομο έβγαλαν τα άλογα στην Λ. Λαυρίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.