Πιτ μπουλ κατασπάραξαν γάτες στη Βούλα

πιτ μπουλ 3 Πιτ μπουλ κατασπάραξαν γάτες στη Βούλα

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι που μένουν κοντά στο Ασκληπιείο Βούλας είδαν χθες βράδυ 3 δεσποζόμενα αλλά μανιασμένα σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ να κατακρεουργούν όσες γάτες έβρισκαν στο διάβα τους.

Τα σκυλιά έτρεχαν ελεύθερα στη γειτονιά και κατασπάραξαν 7 γάτες στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Βασιλέως Παύλου, και στη γύρω περιοχή.

Φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβεί εάν στο σημείο έπαιζαν μικρά παιδιά! Μάλιστα, μπήκαν και στο νοσοκομείο, ενώ μια γυναίκα από τον πανικό της με αυτό που συνέβαινε, κλείστηκε στο ΙΧ της και δεν έβγαινε.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση, που μετά από καταγγελία οδήγησαν τον ιδιοκτήτη των σκύλων στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Εκεί, του βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, σχετικά με τη νομοθεσία για τη φύλαξη των ζώων και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.

Τα νεκρά γατιά περισυνελέγησαν και παραδόθηκαν στο Δήμο για αποτέφρωση.

Ο ιδιοκτήτης φαρμακείου της περιοχής, Σωτήρης Κόλλιας, ο οποίος φρόντιζε τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς του, περιγράφει στο Newsbomb.gr:

«Επρόκειτο για μια απίστευτη, όσο και ασυνείδητη, ανευθυνότητα από τον ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος είναι πλήρως υπεύθυνος για αυτό που έγινε και φυσικά όχι τα σκυλιά. Όταν έφτασε η αστυνομία κάναμε αμέσως καταγγελία και ο ιδιοκτήτης εμφανίστηκε λέγοντας ότι του… ξέφυγαν από το σπίτι, διότι είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα έπειτα από απόπειρα διάρρηξης! Αυτό όμως δεν στέκει, διότι τα σκυλιά ήταν έξω επί ώρες, σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι του ιδιοκτήτη, ο οποίος προφανώς δεν τα αναζήτησε εγκαίρως. Είναι τα γατάκια που φροντίζαμε και τα σκυλιά, σαν φονικά όπλα, κατασπάραζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.