Η Καβαλλάρη συναντήθηκε με τον Μάδη

Kavallari Madis Η Καβαλλάρη συναντήθηκε με τον Μάδη

Τον Δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, η Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί με όλους τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής, με στόχο αφενός την άμεση ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την κάθε περιοχή και αφετέρου την ταχύτερη εξεύρεση λύσεων και την από κοινού χάραξη στόχων. 

Κατά τη συνάντηση, επιπλέον των αναγκών που επισημάνθηκαν στα θέματα που άπτονται στην αντιπλημμυρική προστασία, στην οδοποιία και τα έργα αναπλάσεων, αναφορά έγινε στην εξασφάλιση χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά και άλλων έργων υποδομών που διασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους τους δημότες.

Η Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε την αναγκαιότητα που υπάρχει για μητροπολιτική διαχείριση των μειζόνων θεμάτων, όπως είναι η οδική ασφάλεια και η πολιτική προστασία, όπου απαιτείται πρωτίστως στενή συνεργασία μεταξύ των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και με το κεντρικό κράτος, πράγμα που αποτελεί βασική αρχή και επιδίωξη και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά.

Τέλος, τόσο η κα Καβαλλάρη, όσο και ο Δήμαρχος συμφώνησαν ότι η προτεραιοποίηση των καίριων ζητημάτων και η έγκαιρη διαχείριση και αντιμετώπισή τους με στόχο την ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, αποτελεί κοινό τόπο όλων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αν. Διευθυντής Τεχνικών Έργων Ανατ. Αττικής Γεώργιος Ψαρομιχαλάκης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Παιανίας κ. Φωτεινή Τολούδη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Tο σχόλιο θα δημοσιευθεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email.